
Ogórki Kiszone Po Francusku z Czosnkiem Niedźwiedzim
Ogórki kiszone z czosnkiem niedźwiedzim
powstają w procesie...
- Nowy


Ogórki kiszone z dodatkiem liści dębu
powstają w procesie naturalnej fermentacji,
dzięki czemu stanowią cenne źródło mikroelementów.
Starannie dobrana kompozycja przypraw
nadaje im wyrazisty, wyjątkowy smak.
Termin przydatności: 6 miesięcy
Pojemność netto: 720 ml
Masa brutto: 420 g
Przechowywać w temperaturze: 4–8 °C
Produkt niepasteryzowany. Bez Konserwantów.
Podana cena za 1szt czyli słoik o pojemności 720ml.
Skład:
Ogórki, Woda, Sól, Liście Dębu,
Liście Wiśni, Koper, Korzeń Chrzanu,
Pieprz, Gorczyca, Liść Laurowy, Ziele Angielskie
Polecam
Brokuł kiszony powstaje w procesie
naturalnej fermentacji,...
Bergamotka kiszona jest przysmakiem
kuchni włoskiej i sycylijskiej.
Głównie...
Burak kiszony powstaje w procesie
naturalnej fermentacji, dzięki...
Ogórki kiszone są przysmakiem kuchni polskiej.
Głównie stosujemy...
Seler Naciowy Kiszony powstaje w procesie
naturalnej...
Ogórki kiszone z dodatkiem papryki chili
powstają w procesie...
2025-01-05
Ogórki
Znają się na ogórkach