
Ogórki Kiszone Po Francusku z Czosnkiem Niedźwiedzim
Ogórki kiszone z czosnkiem niedźwiedzim
powstają w procesie...
- Nowy



Czereśnia kiszona powstaje w procesie
naturalnej fermentacji, dzięki czemu stanowią
cenne źródło mikroelementów.
Starannie dobrana kompozycja przypraw
nadaje im wyrazisty, wyjątkowy smak
o aromatycznej nucie.
Termin przydatności: 6 miesięcy
Pojemność netto: 315ml
Masa netto: 250g
Masa netto po odcieku: 150g
Przechowywać w ciemnym miejscu
w temperaturze: 4–8 °C
Podana cena za 1szt czyli słoik o pojemności 315ml
Organizuje wieczory kolacyjne dla klientów, przyjechali goście z zagranicy i to była jedna z przystawek, jest to naprawdę ciekawa i zaskakująca propozycja dla osób, które lubią eksperymentować ze smakami. Owoce zachowują swoją jędrność, a jednocześnie zyskują charakterystyczną kwaśno-słoną nutę typową dla kiszonek. Smak jest wyrazisty, lekko winny, z delikatnym aromatem czereśni, który nie ginie mimo procesu fermentacji. Produkt świetnie sprawdza się jako dodatek do desek serów, mięs, a nawet jako nietypowy element sałatek. Jeśli ktoś lubi połączenie słodkiego z kwaśnym i docenia naturalne fermentacje, zdecydowanie warto spróbować.
Kupiłam kilka słoików na imprezę firmową, wszystkim bardzo smakowały.
Bakłażan kiszony powstaje w procesie
naturalnej fermentacji,...
Kimchi to skarbnica witaminy C,
karotenu i błonnika.
Kukurydza Mini kiszona powstaje w procesie
naturalnej...
Topinambur małosolny powstaje w procesie
naturalnej fermentacji,...
Burak kiszony powstaje w procesie
naturalnej fermentacji, dzięki...
Brokuł kiszony powstaje w procesie
naturalnej fermentacji,...
Kalafior Zielony kiszony powstaje w procesie
naturalnej...
Ogórki małosolne z dodatkiem papryki habanero
powstają w procesie naturalnej...
2025-12-09
Kiszona czeresnia
Bardzo smaczna, słodko słony smak.