Szparagi Oliwkowe Świeże i Aromatyczne Pęczek 225g lub 450g
Szparagi Oliwkowe to warzywa znane ze swoich bogatych walorów smakowych i odżywczych....
- Wyprzedaż!
- Nowy
- Brak
Fasolka Szparagowa Żółta Kiszona
Opis produktu:
Produkt oparty na tradycyjnej, domowej recepturze,
otrzymany ze świeżej fasolki szparagowej żółtej.
Kiszenie to jeden z najstarszych i najzdrowszych sposobów konserwowania żywności.
Kiszona fasolka szparagowa żółta: właściwości lecznicze i zastosowanie
- działają pobudzająco,
- zwiększają odporność organizmu
- wspomagają leczenie nowotworów złośliwych.
- za sprawą substancji pektynowych ułatwiają trawienie,
- obniżają poziom cholesterolu, przeciwdziałają miażdżycy,
- hamują procesy gnilne w jelitach,
- zawarty w nich kwas foliowy jest zalecany kobietom ciężarnym,
- odkwaszają organizm dzięki zawartości wapnia, potasu, sodu i magnezu,
- zawarta w nich witamina B wspomaga proces tworzenia się czerwonych krwinek,
- zwalczają przeziębienia,
- są wskazane przy anemii i nerwicy.
Składniki:
Świeża fasolka szparagowa żółta, czosnek, chrzan polny, koper polny,
woda ze studni głębinowej, sól kamienna, gorczyca
Przechowywać w suchym,
chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Wartość odżywcza w porcji 100g
Energia 127kJ/30kcal
Tłuszcz 0,4g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g
Węglowodany 4,8g, w tym cukry 0,2g
Białko 1,8g
Sól 0g
Pojemność 315ml
Masa netto 250g
Limonki kiszone są przysmakiem kuchni marokańskiej.Głównie stosujemy jako dodatek do ryb,...
Ogórki Małosolne Polskie.
Chrupiące, pyszne, smaczne.
Produkt oparty na...
Kiszone cytryny są przysmakiem kuchni
marokańskiej.Głównie stosujemy jako
dodatek...