
- Brak
Fasolka Szparagowa Żółta Kiszona
Opis produktu:
Produkt oparty na tradycyjnej, domowej recepturze,
otrzymany ze świeżej fasolki szparagowej żółtej.
Kiszenie to jeden z najstarszych i najzdrowszych sposobów konserwowania żywności.
Kiszona fasolka szparagowa żółta: właściwości lecznicze i zastosowanie
- działają pobudzająco,
- zwiększają odporność organizmu
- wspomagają leczenie nowotworów złośliwych.
- za sprawą substancji pektynowych ułatwiają trawienie,
- obniżają poziom cholesterolu, przeciwdziałają miażdżycy,
- hamują procesy gnilne w jelitach,
- zawarty w nich kwas foliowy jest zalecany kobietom ciężarnym,
- odkwaszają organizm dzięki zawartości wapnia, potasu, sodu i magnezu,
- zawarta w nich witamina B wspomaga proces tworzenia się czerwonych krwinek,
- zwalczają przeziębienia,
- są wskazane przy anemii i nerwicy.
Składniki:
Świeża fasolka szparagowa żółta, czosnek, chrzan polny, koper polny,
woda ze studni głębinowej, sól kamienna, gorczyca
Przechowywać w suchym,
chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Wartość odżywcza w porcji 100g
Energia 127kJ/30kcal
Tłuszcz 0,4g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g
Węglowodany 4,8g, w tym cukry 0,2g
Białko 1,8g
Sól 0g
Pojemność 315ml
Masa netto 250g
Burak Chioggia Małosolny – elegancja smaku i koloru.
Wyjątkowy burak...
Kiszone cytryny są przysmakiem kuchni
marokańskiej.Głównie stosujemy jako
dodatek...
Produkt oparty na kapuście białej odmiany Kamienna Głowa. Proces produkcji wygląda...
Ogórki Małosolne.
Chrupiące, pyszne, smaczne.
Produkt oparty na tradycyjnej,...
Kiszone buraki to prawdziwa bomba zdrowotna – zarówno pod względem smaku, jak i korzyści dla...
Kiszone buraki to prawdziwa bomba zdrowotna – zarówno pod względem smaku, jak i korzyści dla...