Kalafior Romanesco Zielony Kiszony Tradycyjna Receptura - Warzywa Kiszone - Warzywa i Owoce
zoom_in
  • Nowy
  • Kalafior Romanesco Zielony Kiszony Tradycyjna Receptura - Warzywa Kiszone - Warzywa i Owoce
  • Kalafior Romanesco Zielony Kiszony Tradycyjna Receptura - Warzywa Kiszone - Warzywa i Owoce

Kalafior Romanesco Zielony Kiszony Tradycyjna Receptura

19,50 zł
Brutto

Produkt oparty na tradycyjnej, domowej recepturze,
otrzymany ze świeżych kalafiorów zielonych
odmiany Romanesco.

Kiszenie to jeden z najstarszych i najzdrowszych
sposobów konserwowania żywności.

Dostępny od: 2024-02-16
Wysyłka w ciągu 1-3 dni / Dostawa w ciągu 1-3 dni
Ilość

Kiszony Kalafior Zielony Romanesco: właściwości i zastosowanie

    - działają pobudzająco,
    - zwiększają odporność organizmu
    - wspomagają leczenie nowotworów złośliwych.
    - za sprawą substancji pektynowych ułatwiają trawienie,
    - obniżają poziom cholesterolu, przeciwdziałają miażdżycy,
    - hamują procesy gnilne w jelitach,
    - zawarty w nich kwas foliowy jest zalecany kobietom ciężarnym,
    - odkwaszają organizm dzięki zawartości wapnia, potasu, sodu i magnezu,
    - zawarta w nich witamina B wspomaga proces tworzenia się czerwonych krwinek,
    - zwalczają przeziębienia,
    - są wskazane przy anemii i nerwicy.

Składniki:
Świeży Kalafior Romanesco, czosnek, chrzan polny, koper polny,
woda ze studni głębinowej, sól kamienna, gorczyca

Przechowywać  w suchym,
chłodnym i zaciemnionym miejscu.


Wartość odżywcza w porcji 100g     


Energia               127kJ/30kcal
Tłuszcz                0,4g,    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g
Węglowodany       4,8g,     w tym cukry  0,2g
Białko                  1,8g
Sól                       0g

Pojemność           540ml
Masa netto           420g

BK540ml

Specyficzne kody

Nowy

Komentarze

Oceń 
Basia
2023-10-08

Kalafior Kiszony Romanesco

Jak za każdym razem WSZYSTKO OK! Polecam serdecznie

Napisz swoją opinię

Kalafior Romanesco Zielony Kiszony Tradycyjna Receptura

Produkt oparty na tradycyjnej, domowej recepturze,
otrzymany ze świeżych kalafiorów zielonych
odmiany Romanesco.

Kiszenie to jeden z najstarszych i najzdrowszych
sposobów konserwowania żywności.

Napisz swoją opinię