
Ogórki Kiszone Po Francusku z Czosnkiem Niedźwiedzim
Ogórki kiszone z czosnkiem niedźwiedzim
powstają w procesie...
- Nowy



Ogórki kiszone z dodatkiem liści kolendry
powstają w procesie naturalnej fermentacji,
dzięki czemu stanowią cenne źródło mikroelementów.
Starannie dobrana kompozycja przypraw
nadaje im wyrazisty, wyjątkowy smak.
Termin przydatności: 6 miesięcy
Pojemność netto: 900 ml
Masa brutto: 500 g
Przechowywać w temperaturze: 4–8 °C
Produkt niepasteryzowany. Bez Konserwantów.
Podana cena za 1szt czyli słoik o pojemności 900ml.
Skład:
Ogórki, Woda, Sól, Liście Kolendry, Liście Dębu,
Liście Wiśni, Koper, Korzeń Chrzanu,
Pieprz, Gorczyca, Liść Laurowy, Ziele Angielskie
Ogórki bardzo smaczne, twarde, chrupiące, aromatyczne.
Ogórki kiszone z dodatkiem liści pachnotki shiso
powstają w...
Groszek cukrowy kiszony powstaje w procesie
naturalnej...
Czereśnia kiszona powstaje w procesie
naturalnej fermentacji,...
Kumkwat kiszony jest przysmakiem
kuchni hiszpańskiej.
Głównie stosujemy jako dodatek...
Seler Naciowy Kiszony powstaje w procesie
naturalnej...
Fenkuł kiszony powstaje w procesie
naturalnej fermentacji,...
Topinambur małosolny powstaje w procesie
naturalnej fermentacji,...
2025-02-02
małosolne z kolendrą to egzotyczny smak
Ogórki małosolne z kolendrą to prawdziwy rarytas! ?✨ Świetnie doprawione, chrupiące i pełne aromatu – kolendra dodaje im wyjątkowego, lekko cytrusowego posmaku. Idealne jako przekąska, do kanapek czy sałatek. Dostawa do paczkomatu szybka i bezproblemowa, a produkt dobrze zabezpieczony, więc dotarł w idealnym stanie. Na pewno zamówię ponownie! Polecam każdemu miłośnikowi małosolnych przysmaków! ??