Fasolka Jaś z kiełbasą według przepisu Babci - Przetwory z warzyw - Warzywa i Owoce
zoom_in
  • Nowy
  • Fasolka Jaś z kiełbasą według przepisu Babci - Przetwory z warzyw - Warzywa i Owoce
  • Fasolka Jaś z kiełbasą według przepisu Babci - Przetwory z warzyw - Warzywa i Owoce

Fasolka Jaś z kiełbasą według przepisu Babci

22,85 zł
Brutto
Ilość

Fasolka Jaś z kiełbasą według przepisu Babci

Masa netto: 880g

Najlepiej spożyć przed: 30.08.2026r.

Należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Składniki: Woda, fasola biała 45%, kiełbasa wieprzowo-wołowa 10%, mięso wieprzowe 70%, mięso wołowe 10%, tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, błonnik pszenny bezglutenowy, sól, mąka pszenna, cukier, margaryna, skrobia kukurydziana, cebula suszona, przyprawy.

Alergeny - Glutem, seler. Może zawierać gorczycę.

Żaden ze składników nie zawiera materiału genetycznie modyfikowanego.

Wartość odżywcza produktu 100g

Wartość energetyczna 473J / 113 kcal

Tłuszcz 5,5g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,6g

Węglowodany 9,5g

w tym cukry 1,3g

Białko 5,3g

Sól  1,2g

Specyficzne kody

Komentarze

Napisz swoją opinię

Fasolka Jaś z kiełbasą według przepisu Babci

Napisz swoją opinię