
Ogórki Kiszone Po Francusku z Czosnkiem Niedźwiedzim
Ogórki kiszone z czosnkiem niedźwiedzim
powstają w procesie...
- Nowy


Ogórki kiszone z dodatkiem liści estragonu
powstają w procesie naturalnej fermentacji,
dzięki czemu stanowią cenne źródło mikroelementów.
Starannie dobrana kompozycja przypraw
nadaje im wyrazisty, wyjątkowy smak.
Termin przydatności: 6 miesięcy
Pojemność netto: 900 ml
Masa brutto: 500 g
Przechowywać w temperaturze: 4–8 °C
Produkt niepasteryzowany. Bez Konserwantów.
Podana cena za 1szt czyli słoik o pojemności 900ml.
Skład:
Ogórki, Woda, Sól, Liście estragonu, Liście Dębu,
Liście Wiśni, Koper, Korzeń Chrzanu,
Pieprz, Gorczyca, Liść Laurowy, Ziele Angielskie
Kapusta Kiszona powstaje w procesie
naturalnej fermentacji,...
Burak kiszony powstaje w procesie
naturalnej fermentacji, dzięki...
Ogórki małosolne tradycyjne
powstają w procesie naturalnej...
Ogórki kiszone z dodatkiem papryki habanero
powstają w procesie naturalnej...
Produkt oparty na kapuście białej odmiany Kamienna Głowa. Proces produkcji wygląda...
Ogórki kiszone z czosnkiem niedźwiedzim
powstają w procesie...