Okra Marynowana z Chili Piżmian Jadalny - Przetwory z warzyw - Warzywa i Owoce
zoom_in
    • Okra Marynowana z Chili Piżmian Jadalny - Przetwory z warzyw - Warzywa i Owoce
    • Okra Marynowana z Chili Piżmian Jadalny - Przetwory z warzyw - Warzywa i Owoce

    Okra Marynowana z Chili Piżmian Jadalny

    25,85 zł
    Brutto

    Marynowana Okra czyli Piżmian Jadalny z dodatkiem
    kwiatu kopru, gorczycy, ząbków czosnku,
    pieprzu czarnego, liści laurowych,
    ziela angielskiego,soli kamiennej,
    papryczki chili i octu.
    W smaku przypomina połączenie bakłażana,
    cukinii i fasolki szparagowej do marynowania
    używamy niedojrzałe strąki, które po zamarynowaniu
    są twarde, chrupiące, ostre.

    W smaku przypomina połączenie bakłażana,
    cukinii i fasolki szparagowej. Podczas fermentacji
    czyli kiszenia, piżmian wydziela lepką substancję,
    dzięki czemu świetnie sprawdza się jako zagęstnik
    do zup i sosów. Można wykorzystywać ją również
    jako składnik do leczo czy duszonych warzyw.

    Dostępny od: w magazynie
    Wysyłka w ciągu 1-3 dni / Dostawa w ciągu 1-3 dni
    Ilość

    Podana cena za 1 słoik
    Pojemność 315ml

    OKCPJ

    Specyficzne kody

    Nowy

    Komentarze

    Oceń 
    Hania
    2023-12-31

    Okra Marynowana z Chili

    Produkt domowej roboty, bardzo smaczny, miłe zaskoczenie gości na obiedzie świątecznym.

    Oceń 
    Lidka Kraków
    2023-12-26

    Okra z Chili

    Chrupiąca i pikantna, bardzo ciekawe połączenie z chili. Bardzo mi smakuje.

    Napisz swoją opinię

    Okra Marynowana z Chili Piżmian Jadalny

    Marynowana Okra czyli Piżmian Jadalny z dodatkiem
    kwiatu kopru, gorczycy, ząbków czosnku,
    pieprzu czarnego, liści laurowych,
    ziela angielskiego,soli kamiennej,
    papryczki chili i octu.
    W smaku przypomina połączenie bakłażana,
    cukinii i fasolki szparagowej do marynowania
    używamy niedojrzałe strąki, które po zamarynowaniu
    są twarde, chrupiące, ostre.

    W smaku przypomina połączenie bakłażana,
    cukinii i fasolki szparagowej. Podczas fermentacji
    czyli kiszenia, piżmian wydziela lepką substancję,
    dzięki czemu świetnie sprawdza się jako zagęstnik
    do zup i sosów. Można wykorzystywać ją również
    jako składnik do leczo czy duszonych warzyw.

    Napisz swoją opinię

    5 innych produktów z tej kategorii