
- Nowy
Kiszony kumkwat to oryginalna i aromatyczna fermentowana przekąska, która łączy w sobie intensywny, cytrusowy smak z charakterystyczną kwasowością fermentacji. Te małe, pomarańczowe owoce, znane z jadalnej skórki i kwaśnego miąższu, poddane procesowi kiszenia zyskują nowy, złożony profil smakowy – lekko słony, kwaśny, z nutami umami i głębią charakterystyczną dla produktów fermentowanych.
Podczas kiszenia kumkwaty miękną, a ich skórka staje się delikatniejsza, zachowując przy tym swoją cytrusową świeżość. Można je wykorzystywać jako dodatek do dań orientalnych, sałatek, serów, pieczonych mięs, a także jako nietypowy składnik koktajli czy sosów.
To produkt nie tylko smakowity, ale i zdrowy – bogaty w witaminę C, błonnik i naturalne probiotyki wspierające florę jelitową.
Podana cena za słoik 540ml
Produkt oparty na tradycyjnej, domowej recepturze,
otrzymany ze świeżego Topinamburu.
Kapusta kiszona z dodatkiem ziela angielskiego i liści laurowych
Nasza...
Kimchi to skarbnica witaminy C,
karotenu i błonnika.
Produkt oparty na kapuście białej odmiany Kamienna Głowa. Proces produkcji wygląda...
Produkt oparty na kapuście białej odmiany Kamienna Głowa. Proces produkcji wygląda...