

Kiszony kumkwat to oryginalna i aromatyczna fermentowana przekąska, która łączy w sobie intensywny, cytrusowy smak z charakterystyczną kwasowością fermentacji. Te małe, pomarańczowe owoce, znane z jadalnej skórki i kwaśnego miąższu, poddane procesowi kiszenia zyskują nowy, złożony profil smakowy – lekko słony, kwaśny, z nutami umami i głębią charakterystyczną dla produktów fermentowanych.
Podczas kiszenia kumkwaty miękną, a ich skórka staje się delikatniejsza, zachowując przy tym swoją cytrusową świeżość. Można je wykorzystywać jako dodatek do dań orientalnych, sałatek, serów, pieczonych mięs, a także jako nietypowy składnik koktajli czy sosów.
To produkt nie tylko smakowity, ale i zdrowy – bogaty w witaminę C, błonnik i naturalne probiotyki wspierające florę jelitową.
Podana cena za słoik 540ml
Topinambur Małosolny w Plastrach – naturalna chrupkość i delikatna...
Produkt oparty na kapuście białej odmiany Kamienna Głowa. Proces produkcji wygląda...
Czereśnia Kiszona – wyrafinowany smak natury.
Starannie wyselekcjonowane...
Kimchi to skarbnica witaminy C,
karotenu i błonnika.
Produkt oparty na tradycyjnej, domowej recepturze,
otrzymany ze świeżego Kopru Włoskiego,...
Kiszone buraki to prawdziwa bomba zdrowotna – zarówno pod względem smaku, jak i korzyści dla...