
- Nowy
Kiszony kumkwat to oryginalna i aromatyczna fermentowana przekąska, która łączy w sobie intensywny, cytrusowy smak z charakterystyczną kwasowością fermentacji. Te małe, pomarańczowe owoce, znane z jadalnej skórki i kwaśnego miąższu, poddane procesowi kiszenia zyskują nowy, złożony profil smakowy – lekko słony, kwaśny, z nutami umami i głębią charakterystyczną dla produktów fermentowanych.
Podczas kiszenia kumkwaty miękną, a ich skórka staje się delikatniejsza, zachowując przy tym swoją cytrusową świeżość. Można je wykorzystywać jako dodatek do dań orientalnych, sałatek, serów, pieczonych mięs, a także jako nietypowy składnik koktajli czy sosów.
To produkt nie tylko smakowity, ale i zdrowy – bogaty w witaminę C, błonnik i naturalne probiotyki wspierające florę jelitową.
Podana cena za słoik 540ml
Limonki kiszone są przysmakiem kuchni marokańskiej.Głównie stosujemy jako dodatek do ryb,...
Produkt oparty na tradycyjnej, domowej recepturze,
otrzymany ze świeżych kalafiorów...
Produkt oparty na tradycyjnej, domowej recepturze,
otrzymany ze świeżego Kopru Włoskiego,...
Ogórki Korniszony Małosolne – chrupiąca świeżość w najlepszym wydaniu!
Burak Chioggia Małosolny – elegancja smaku i koloru.
Wyjątkowy burak...
Cykoria Kiszona – delikatna goryczka w nowej, wyrazistej odsłonie.
Nasza...