



Limonki kiszone są przysmakiem kuchni marokańskiej.
Głównie stosujemy jako dodatek do ryb, owoców
morza, gulaszy, sałatek ,mięsa, kasz, zup czy dressingów.
Nadają potrawą cytrusowo słony smak i aromat.
Podana cena za 1szt czyli słoik o pojemności 900ml.
Produkt niepasteryzowany.
Limonki kiszone smakują wyśmienicie.
Mają niezwykle wyrazisty i głęboki limonkowy aromat i smak.
Żadna inna metoda nie uwalnia ich mocy tak, jak kiszenie.
Do tego stają się tak miękkie, że można kroić je łyżką.
Składniki:
- Świeże limonki
- Sól kamienna
- Pieprz czarny
- Cynamon
- Sok z wyciśniętych limonek
- Woda
Polecam, bardzo dobrze ukiszona.
Polecam, zamarynować kurczaka.
Super Ok
Rewelacja.
Najlepsze jakie jadłem.
Bardzo dobre limonki, idealne do marynowania wołowiny.
Kiszone buraki to prawdziwa bomba zdrowotna – zarówno pod względem smaku, jak i korzyści dla...
Kiszone buraki to prawdziwa bomba zdrowotna – zarówno pod względem smaku, jak i korzyści dla...
Kiszone buraki to prawdziwa bomba zdrowotna – zarówno pod względem smaku, jak i korzyści dla...
Kiszone buraki to prawdziwa bomba zdrowotna – zarówno pod względem smaku, jak i korzyści dla...
Ogórki Kiszone z dębowej beczki Polskie.
Ogórki małe i średnie,...
Ogórki kiszone są przysmakiem kuchni polskiej.
Głównie stosujemy...
Tradycyjne Polskie ogórki kiszone przygotowane według domowej receptury, ze świeżych ogórków...
Produkt oparty na kapuście białej odmiany Kamienna Głowa. Proces produkcji wygląda...
Kiszone cytryny są przysmakiem kuchni
marokańskiej.Głównie stosujemy jako
dodatek...
Topinambur Małosolny w Plastrach – naturalna chrupkość i delikatna...
Produkt oparty na tradycyjnej, domowej recepturze,
otrzymany ze świeżego Topinamburu.
2023-02-26
Limonka Kiszona Po Marokańsku
Najlepsze, jakie do tej pory jadłam.